Kontakt podaci:

telefon:
+385(31) 627 249

fax:
+385(31) 500 210

mobitel:
+385(98) 499 200

email:
info@elektro-automatika.hr


Ponuda

 

   
1. SOS sustavi
 
SOS sustavi upotrebljavaju se najčešće u zdravstvenim, ugostiteljskim i sličnim objektima gdje je ljudima potrebno omogućiti da upute poziv za pomoć aktiviranjem SOS tipke pored kreveta i/ili u kupaonicama. Dežurno osoblje zaprima poziv za pomoć na mjestu dežurstva, te tako brzo i kvalitetno mogu pomoći osobi koja je uputila poziv.
 
2. Videonadzor
 
Video sigurnosni sustavi omogućavaju korištenje svih vrsta komunikacijskih medija za video nadzor udaljenih lokacija od bilo kuda i u svako vrijeme. U ponudi su različiti tipovi video servera i transmitera (sa ili bez ugrađenog digitalnog video snimača) i aplikacijskog softvera. To su potpuno samostalni uređaji, izuzetno stabilni u radu, rade na svim dostupnim komunikacijskim medijima: od obične telefonske linije, ISDN-a, LAN-a do širokopojasnog Interneta (ADSL ili stalna veza) i mobilnih mreža (GSM, GPRS, UMTS, WLAN).
 
3. Protuprovala
 
Protuprovalni sustavi namijenjeni su za detekciju i dojavu neovlaštenog pristupa u štićeni objekt, odnosno područje. Osnovni sustav sastoji se od alarmne centrale sa akumulatorom i telefonskim dojavnikom, upravljačke tipkovnice, sirene, više magnetskih kontakata za vrata i prozore i senzora pokreta. Prema potrebi sustav se proširuje senzorima loma stakla, požara, poplave, vibracije, detektorima šuma za sefove, itd...
 
4. Vatrodojava
 
Provođenje mjera zaštite od požara kao i ispravnost, periodičko održavanje i servisiranje sustava za dojavu požara zakonska su obveza vlasnika odnosno korisnika prostora. Moderni analogno adresabilni sustavi za dojavu požara omogućuje brzu i efikasnu dojavu požara prema točnoj adresi odnosno nazivu pojedinog javljača.
 
5. Plinodojava
 
Izvodimo sustave detekcije svih vrsta plinova poput ugljičnog monoksida, metana, propana i dr. Izvodimo kako klasične sustave detekcije plina, tako i one u "S" odnosno protueksplozivnoj izvedbi. Sustavima detekcije ugljičnog monoksida zaštitili smo brojne trgovačke centre i javne garaže.
 
6. Kontrola pristupa
 
Kontrola pristupa jedan je od najvažnijih osnovnih elemenata sustava tehničke zaštite. Razvoj, usavršavanje i prilagođenje cijene opreme omogućilo je primjenu sustava kontrole pristupa u svakodnevnom životu, a ne samo u visoko sigurnosnim sustavima. Suvremeni sustav za kontrolu pristupa temelji se na informatičkoj tehnologiji i dvije napredne identifikacijske tehnologije: biometriji i pametnim karticama.
 
7. Kontrola radnog vremena
 
Evidentiranje radnog vremena zaposlenika na vrlo brz i jednostavan način. Bez obzira da li je riječ o samo nekoliko zaposlenika ili o više od tisuću, u mogućnosti smo pružiti analizu radnog vremena za svakog djelatnika pojedinačno ili podjeljeno po odjelima. Veliki  broj prilagodljivih izvještaja zadovoljiti će svakog korisnika. Radnici se mogu evidentirati pomoću bezkontaktnih kartica i/ili pomoću otiska prsta.
   
   
Sve naše sustave izvodimo s renomiranim proizvođačima opreme prema Vašoj potrebi! Sva oprema certificirana je u Hrvatskoj i pruža maksimalnu pouzdanost za namijenjenu svrhu. Nakon izvođenja bilo kojeg od sustava organizirat ćemo za Vas ispitivanje od strane ovlaštene ustanove i osigurati sva potrebna zakonska uvjerenja i ateste.

 

 
Ovisno o Vašim preferencijama u mogućnosti smo Vam ponuditi i instalirati razne vrste automatike za vrata:
   
1. Klizne - staklene stijenke
 
 
2. Automatska dvorišna vrata
 
 
3. Rampe 4. Parkirne barijere
   
 
5. Parkirni stupići
 

 

   
Također, ovisno o Vašim potrebama, nudimo Vam instaliranje, servisiranje i održavanje interfonskih sustava renomiranih europskih proizvođača...
   
1. Audio Interfon sustav
 
 
 
2. Video Interfon sustav
 

 

 

 

 

 
  Copyright 2008 © Elektro Automatika  |  Sva prava pridržana